Öğrenci Taşımacılığı Hizmeti

Okulumuz öğrenci servis taşımacılığı hizmetini 2016-2017 Öğretim yılında da “Az-Al Turizm”le yapmaktadır. Bireysel taşımacılık yerine kurumsal taşımacılığı deneyimlerimizden yararlanarak seçmekteyiz. Bu sistemde sorunlar yaşandığında kurum kimliğiyle sağlıklı çözüm üretmek ve takip kolaylığı mümkün olmaktadır. Öğrencilerin güvenliği için servis araçları öğrencileri okul bahçesinde indirip buradan almaktadır.

Servis şirketi okulumuzda yıllık sözleşmeli olarak, yaklaşık 30 araçla hizmet vermektedir. İstanbul’un tüm bölgelerine servis hizmeti sağlanmaktadır. Araçların denetimi ve verdikleri hizmetin kalitesi “Okul Aile Birliği Servis Komisyonu” kontrolündedir.

Az-Al Turizm TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesine ve ISO 9001:2000 belgesine sahiptir.

2017-2018 Okul Aile Birliği genel kurul tarafından oluşturulduğunda okul sitesinde sizlere sorumlu Aile Birliği üyesi iletişim bilgileri iletilecektir.

Okulumuz öğrenci taşımacılığı hizmetini takipten sorumlu müdür yardımcısı ve servis komisyonu okul temsilcisi İpek Uzbil’dir. (iuzbil@sm.k12.tr)

Az-Al Turizm’in okulumuz servis hizmetini takip eden sorumlu kişisi; servis müdürü Ahmet Çiçek’tir. Ahmet Bey’e servis sorunları ve servis taşımacılığı kayıt yaptırma hizmeti için aşağıdaki telefondan ulaşabilirsiniz.

AZ-AL Turizm İletişim Bilgileri: