Okul Formaları

Okul formalarının satışı Seder Reklam tarafından yapılacaktır.On-line alım için www.sederreklam.com/smchl/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca 21-25 Ağustos ve 5-9 Eylül tarihlerinde okulumuz Jeanne D'Arc solonunda forma satışları yapılacaktır.

Eğitim Teknolojileri

2014-2015 öğretim yılı itibariyle sınıflarımızda BYOD (kendi cihazını getir) yöntemi ile birebir iPad uygulamasına geçilmiştir. Bu sebeple tüm hazırlık sınıfı öğrencilerinin iPad'i olması zorunludur. iPad 3 modelinden daha eski veya iPad mini kullanımına izin verilmemektedir.

Okul olarak iPad 5 32GB WiFi ve üzeri modellerin kullanılmasını öneriyoruz.

2017/2018 Eğitim yılında Apple çözüm ortağı olarak Pozitif Teknoloji firması ile çalışmaktayız.
Dilerseniz özel indirimden faydalanmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın alma aşamasında kullanacağınız indirim koduna bt@sm.k12.tr adresine öğrenci adı belirterek sahip olabilirsiniz.

Öğrenicler ilan edilen günde iPad'leri ile okula gelmeden önce cihazların kurulumunu tamamlayıp, tüm güncellemeleri yapmalıdır. Öğrenciler cihazlarının okul sistemine entegre olması için okulda bilgi işlem bölümünden yardım alabilir veya aşağıdaki yönergeleri takip ederek işlemi kendisi tamamlayabilir.

Kitaplar

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Hazırlık sınıflarında okutulacak kitap listesi aşağıdaki gibidir. Kitaplarının satışı 6-8 Eylül tarihleri arasında okul kütüphanesinde yapılacaktır. Türkçe öykü seçkisi ve ders kitabı öğretmenler tarafından verilecektir. Okuma kitapları öğrenciler tarafından temin edilecektir.